Снимка: mediapool.bgЕдна от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше убит

...
Снимка: mediapool.bgЕдна от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше убит
Коментари Харесай

Сестрата за Джордж Флойд призова да се гласува за Джо Байдън

Снимка: mediapool.bg

Една от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше погубен при полицейски арест в Минеаполис, прикани да се гласоподава за Джо Байдън на президентските избори в Съединени американски щати на 3 ноември, съобщи Франс прес.

В изявление за английския в. " Дейли мирър " Латоня Флойд сподели, че в случай че сегашният президент Доналд Тръмп бъде избран отново за четири години, тогава " всички отиваме в пъкъла ", написа mediapool.bg.

" През четирите години на президентството си, той върна Америка 40 години обратно ", споделя сестрата на Джордж Флойд. Жената добавя, че в този момент Съединени американски щати са една разграничена страна, повече, отколко са били разграничени по времето на Мартин Лутър Кинг и Малкъм Екс.

Тя упрекна президента, че е трансформирал Белия дом в " дом на бял супремасист " и попита за какво Тръмп не е осъдил убийството на брат ѝ.

За Байдън Латоня Флойд сподели, че той е човек на полезностите и единственият претендент, който може да донесе непоклатимост на страната и да направи по този начин, че останалата част от света да престане да гледа Съединени американски щати с комплициране и пренебрежение.

" Промяната ще пристигна, само че единствено в случай че на 3 ноември ние създадем верния избор ", споделя сестрата на Флойд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР